dimecres, 4 de juny del 2014

Tot té un inici


 



Era un 12 d'octubre quan la Secció de Mainada varem encetar la temporada 2013-14. Després de 40 anys llargs fent l'Aplec del CEO, aquest any 2013, la Mainada agafava el relleu d'aquest esdeveniment i passava a denominar-se "Festa d'Inici de Temporada de la Secció de Mainada". Vam celebrar-la a Sant Joan les Fonts, i com és de costum, varem començar el matí fent una caminada, concretament la Ruta de les Tres Colades. Abans però, la Junta del CEO va fer-nos un bona xocolatada amb melindros per carregar energia i emprendre aquest bonic camí de Sant Joan.


El matí es va aixecar boirós, però de mica en mica, el sol es va imposar i va deixar pas a un dia esplèndit, ideal per començar la temporada. Havent dinat, i abans que el Mag Nani i posteriorment els Tortellinis ens amanitzessin la tarda, tots els nois i noies del grup de Joves que estavem presents allà, juntament amb els tres monitors, ens varem assentar en rotllana per començar a planejar la temporada.

L'únic punt que havíem de discutir era: "què voleu fer per Setmana Santa?" Pels que no ho sàpgiuen, cada Setmana Santa, els Joves fem la nostra travessa particular: l'any 2011 varem fer una ruta pels ports de Beseit; el 2012 per les comarques del Solsonès i el Berguedà; i el 2013 el Camí de Cavalls a Menorca. I aquest 2014, què? On?

Varen sortir idees d'anar a Sardenya (Itàlia), la Selva Negra (Alemanya), Dolomites (Itàlia), els Picos de Europa (Astúries) o el Marroc. Enmig de tants escenaris possibles, varem prendre la decisió que qui estigués interessat a anar a cada lloc, busqués un programa de viatge i l'exposés a davant dels companys. Un parell de setmanes de marge per decidir què faríem i on aniríem.


I perquè va sortir el Marroc? El següent post ho sabreu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada